Verden, Velkommen Daphne Mir til JimOnLight.com!

JimOnLight.com er vokset ud over et punkt, hvor Jim fra JimOnLight.com kan gøre det alene og stadig have en velfungerende krop og sind. Hahahaa, har jeg forsøgt, er det freaking umuligt! Jeg har dedikeret JimOnLight.com at give dig den bedste, verden af ​​belysning kan tilbyde, og jeg tilføje en anden velkendt personlighed til webstedet som et personale, forfatter til din evige nydelse! Verden, velkomst Daphne Mir til siden - hun kommer til at skrive, hvad hun finder passende i blogopshere om lys, hendes oplevelser i livet, og hendes rejser over hele verden!

Daphne er istemme stjernernes besætning af fremragende mennesker, som er dedikeret til at vise verden, hvor vigtig lys er, og hvordan vi kan nyde det, mens de lærer om en af ​​de mest komplicerede ting i vores univers! Daphne er på Twitter som alles favorit @ lekogirl , og hendes personlige blog på lekogirl.com . Du kan nå Daphne nu på kontakt siden og Daphne [at] jimonlight.com.

Hun slutter sig til mig, Jax, og David i forsøget på at overtage verden af ​​lys! Eller, som jeg ynder at kalde os, tre af de fedeste mophos med briller EVAR:

Daphne! Hvad laver du lige nu?? Fortæl verden, hvor du er, hvad du laver der, og hvad der kommer op! GO!

Hej Verden! Et par år siden sendte jeg Jim et link til en lampen lyser af blød en tepose , og han lagde den ud på Jol. Jeg var så ekstatisk, at noget jeg havde opdaget, blev delt med hele verden. Og nu, får jeg at få at føle HELE tiden!

Jeg er elev på CalArts, og har netop startet en valuta på Royal Conservatoire of Scotland. Jeg er overordentlig nysgerrig og fascineret af hele universet. Jeg håber at både lære og dele viden om lys i alle dens former på verdensplan, i det store rum ud, og selv i nye verdener skabt af kunstnere som os selv! Hvis der er noget, som du finder inspirerende, eller ønsker at vide mere om, giv mig et råb! Jeg har lige købt en Sherlock Holmes deerstalker, så jeg er klar til at detektiv ud løsninger til dine belysning kuriositeter og dilemmaer. Da mine nye skotske venner siger, "Cheers, mate!"

Awesome. Daphne første indlæg kommer op i morgen, så sørg for at tune ind og tjek det ud!

Relaterede stillinger:

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=45602470 Dean Palmer Jr

    Tillykke Daphne rejsende!

Få endnu flere Jim på Light

Oversæt:

Mest populære kategorier

Søg efter Månedlig Arkiv

Mest populære tags