Den reelle levetid af en Rockstar Lighting Designer

Jeg har skrevet om en af mine venner, en god skribent og en endnu bedre lysdesigner - Jeff Waful - en flok på JimOnLight.com. Jeg har skrevet om Jeff arbejde med Umphrey er McGee , jeg har skrevet om Jeffs tv-show, Jeff Waful en , og jeg har skrevet om bare at tale med Jeff om liv, lys og design i almindelighed. Jeff bare havde en fantastisk samtale med en lysdesigner, at både Jeff og jeg tænker meget højt om i almindelighed, Chris Kuroda . Du er nødt til at tjekke det ud.

Hvad gør dette interview anderledes er, at Jeff taler med Chris om liv og lys, men mest om at leve på vejen som en lysdesigner. Dette er et interview, at Jeff bør være meget stolt af, fordi jeg tror, ​​han naglet det.

Læs første del af Jeff Waful interview med Phish lysdesigner Chris Kuroda
Læs anden del af Jeff Waful interview med Phish lysdesigner Chris Kuroda

Relaterede stillinger:

  Få endnu flere Jim On Light

  Oversæt:

  Denne uges Top 5 indlæg

  Søg efter kategori

  Søg efter Månedligt arkiv

  Mest populære Tags