Cree er LMR-4 Modular LED

Jeg har haft så travlt og akkumuleret så meget indhold sidst, at jeg befinder mig spille hamle op med nogle ret store optagelser og billeder!

En sådan bunke ting er fra LightFair 2010 i Las Vegas. Tom Roberts gav mig et ret fantastisk introduktion til Cree er LMR-4 modulopbygget LED-produkt. Jeg endelig fik den video klippe sammen - tjek det ud! Sikke en kølig produkt!

Og en opdatering - Ginny fra Cree fremsat følgende video om LMR-4, som jeg anbefaler at se!

 • http://CreeLEDRevolution.com Ginny Skalski

  Jim,
  Tak for denne flashback til vores stand på Lightfair. Så fantastisk du havde dette optagelser arkiveret og sendt det. Du er nødt til at tage et kig på YouTube video jeg har lavet om modulet for nylig (timet med vores annoncering af CA Afsnit 24 compliance) ... Jeg tror, ​​du får en god klukle ud af det. Den forklarer, på en meget let om hjertet måde, hvordan dælen vores LED-modul kan hjælpe. Se den her: http://www.youtube.com/watch?v=fz7Pl-zimRI

 • http://www.jweishaarid.com John Weishaar

  Jeg har spillet med nogle prøver og kan lide hvad jeg ser. Dens en stor plug and play-produkt. Indtil videre har jeg kun brugt det i nogle eftermonterede ting, men forhåbentlig i de næste par uger vil jeg komme til at banke nogle produkt baseret udelukkende på dette.

  Ginny, at CFL video er ren ost. Gotta love it!

 • går ind i L-prisen med A Cree-Driven 60W LED Hvidglødende Replacement Lamp | Jim On Light

  [...] Nogle ret imponerende fremskridt i lysdioder. Jeg var meget imponeret over at se deres LMR-4 på LightFair, og i læsning af nyheden om TrueWhite teknologi kinda blæser tankerne, når man ser på LED [...]

Få endnu flere Jim On Light

Oversæt:

Denne uges Top 5 indlæg

Søg efter kategori

Søg efter Månedligt arkiv

Mest populære Tags