National Ignition Facility (NIF), eller: "Hvad ville vi gøre uden The Big Picture blog?"

Hvis du ikke læser Boston Globe "s The Big Picture bloggen, jeg må sige, at du er fratage dit sind for nogle ret intense og uden at svigte betagende billeder. Et temmelig utroligt eksempel er dette indlæg fra National Ignition Facility (NIF) i Lawrence Livermore National Laboratory , der er bedre kendt som det sted på planeten med de mest magtfulde laser. NIF har et system på 192 bjælker, der er fokuseret på en 2mm-ish mål, at anvende en megajoule på dette mål.

Yeah. Det er den energi på 10.000 100W lamper på ét sekund.

Jeg har fire billeder af de 27 lagt ud på Big Picture blogs NIF indlæg , som jeg bønfalder dig til at besøge. Jeg håber, at nogen læser hjemmesiden vil besøge dette indlæg og få begejstret for fremtiden for foton videnskab, fordi det er det steder som The Big Picture er alle om - piquing interesse.

Jeg greb billedtekster til hvert billede også - du skal have billedtekster!

Ok, gå. Nej, RUN, over til The Big Picture blog .

Kommentar til "The National Ignition Facility (NIF), eller" Hvad ville vi gøre uden The Big Picture Blog? ""

Få endnu flere Jim On Light

Oversæt:

Søg efter kategori

Søg efter Månedligt arkiv

Mest populære Tags