Glad Memorial Day - Gå Kiss Your Veteran

31 Maj 2010 af Jim
Posted in JimOnLight Læserne ROCK , JimOnLight.com

Det er Memorial Day, alle. Ligesom du vidste ikke, at - hvis du er i USA, er du sandsynligvis have en dag fri fra arbejde, drikke noget koldt noget-eller-andet, og grille noget, der plejede at være i live.

Jeg tror ikke der er noget galt med at tro på dit hjemland. Jeg tror på mine, og jeg er en amerikaner. Jeg er ikke nødvendigvis købe alle BS, der sker lige nu med USA, men det er hverken her eller der, som man siger. Vi har en masse mænd, kvinder, sønner, døtre, mødre, fædre, brødre, søstre, kærester og venner i steder over hele verden. En masse mennesker er døde som følge af at beskytte den frihed, vi har i USA.

Tag et øjeblik i dag for at takke en veteran. Husk en person, der er død kæmper for USA, uanset din tro i denne sag.

Tak, far, for at kæmpe for mig. Jeg er hvem jeg er, fordi du var sådan en god far, og en god sømand.

Tags: ,

Få endnu flere Jim på Light

Oversæt:

Mest populære kategorier

Søg efter Månedlig Arkiv

Mest populære tags

En af 442 hjemmesider stolt støtter Earth Hour . Brug WordPress? plugin .