Solar iPods? Que?!

Der er nyheder ud lige nu, at Apple har søgt om patent på at tilføje fotovoltaiske celler til deres iPods. Det er rigtigt.

Jeg næsten sætte dette i Hvad? Kategori, men jeg opholder mig stærk, at det måske er en mulighed. Kan du forestille dig? Jeg mener, jeg har udskiftet batteriet i hver eneste iPod, som jeg nogensinde har ejet. Det er ikke svært at gøre, og det er helt sikkert billigere end at købe en helt ny iPod - hvem gør det alligevel? Ikke Apple Store gouge dig for udskiftning af batteriet, eller skal de bare erstatte det? Det næppe ressourceeffektive.

Gad vide hvor lang tid det skal nok tage at oplade denne lille hvalp - jeg kan se mig selv glemme min oplader lige før jeg er nødt til at gøre nogle programmering eller noget, hvor jeg skal virkelig koncentrere ", fordi jeg regnede Jeg vil bare oplade den i solen."

Interessant. Jeg siger GO APPLE! på denne ene.

Tjek de skemaer, fra CleanTechnica :

Den magre på gaden er, at dette patent vil dække stort set alle deres mobile enheder, fra Blander til iPhones. Crazy.

Kommentar til "Solar iPods? Que?! "

Få endnu flere Jim On Light

Oversæt:

Søg efter kategori

Søg efter Månedligt arkiv

Mest populære Tags