Phish og Red Rocks: en glimrende måde at tilbringe aftenen

Det er ingen hemmelighed, at jeg er en Phish fan. Jeg elsker den innovative og kreative grooves, at "drengene" fastsætte hver nat, og som en lysdesigner, er jeg altid en stor fan af, hvad Chris Kuroda laver bag belysningen skrivebord. Jeg var på Hampton Run og interviewede Phish lysdesigner Chris Kuroda , men jeg har savnet alt andet. Når jeg er på LDI, vil de spille i Cincinnati. Afværget igen!

Jeg læser denne blog kaldet Skjulte spor , fra Glide Magazine - en Youtube bruger ved navn gdoucette78 har uploadet nogle fantastiske multicamera videoer fra Red Rocks løber fra Phish i slutningen af juli. Jeg elsker at have videoer af live shows på grund af evnen til at se hvordan visse sange blev behandlet med hensyn til lys og orkestrering af køer - det er som at have evnen til forskning dette øjeblik inden for belysning tid!

Jeg har vedhæftet en video nedenfor fra gdoucette78 liste - han har et væld af videoer fra denne weekend. Hvis du nyde musikken og ønsker at se nogle fede belysning, tjek resten af ​​hans videoer. Tak for udstationering disse!

(Denne video er af sangen "Also sprach Zarathustra", eller 2001. Dette kan være en af mine yndlings "belysning sange" af hele tiden)

  • http://CreeLEDRevolution.com Ginny Skalski

    På en uafhængig Phish note (troede, at du vil sætte pris på selv, da du er en Phish fan), bare jeg læste en artikel i sidste uge, der taler om at Phish og deres fans tager for at mindske deres miljøpåvirkning ved deres koncerter, herunder at have en Farmer 's Market w / lokale råvarer på et show. Mere om hvad de laver

Få endnu flere Jim On Light

Oversæt:

Denne uges Top 5 indlæg

Søg efter kategori

Søg efter Månedligt arkiv

Mest populære Tags