Light Plot dekonstrueret - for fortsat Contest!

isquint_jimonlight-lp-deconstructed

iSquint netop afsluttet første del af Greg Hillmar konkurrence for Light Plot dekonstrueret , Greg nye bog om lys plots og processen med at gøre én. Nu, iSquint har bestået faklen, er JimOnLight.com kommer til at være vært for anden del af konkurrencen for en af ​​to underskrevne eksemplarer af Greg bog! iSquint vil annoncere vinderen af ​​den første underskrevne Greg Hillmar bog snart.

Først, tak Greg for at give os de bøger, så vi kunne give dem væk til de JimOnLight og iSquint samfund!

Som i alle konkurrencer på JimOnLight, er dette en lige så let - der skal registreres i den helt tilfældige tegningen for sidste underskrevet kopi af Greg bog, alt hvad du skal gøre er at efterlade en kommentar til dette indlæg. Lad dit navn, e-mail-adresse (som naturligvis vil ikke blive offentliggjort eller delt med nogen), og hvis du føler dig generøs, lad mig en besked! Jeg elsker dine noter!

Jeg vil køre denne del af konkurrencen fra højre nu af og indtil 30 okt 2009 ved midnat centralt tidspunkt. Når konkurrencen er lukket, vil jeg bare holde op med at tillade kommentarer til dette indlæg. Held og lykke, og mange tak for læsning JimOnLight og iSquint!

Greg Hillmar sælger også eksemplarer af sin bog for $ 40 på Light Plot dekonstrueret hjemmeside . Tjek det ud!

 • Thom Smith

  Som en lysdesign studerende ved Royal walisiske College of Music and Drama, ville jeg finde denne bog en uvurderlig i min fremtidige karriere.

 • http://rongrimshaw.daportfolio.com Ron Grimshaw

  mĺ altid elske at lære nye tips og tricks om konstruere mine grunde!

 • http://www.gatewaypeople.com Kyle

  Greg Hillmar har en stor bog her. Jeg har et væld af ressourcer på min bogreol i mit kontor. Light Plots dekonstrueret ikke engang ramte hylden. Jeg tror, ​​jeg fik at læse 1. kapitel, før mine drenge stjal det. Jeg tænker jeg kommer til at bestille et par eksemplarer til resten af ​​mine fyre.

 • Chris Flood

  Jeg ville elske at have denne bog! jeg bruge VW hele tiden. Tak for at have sådan en awesome blog Jim!

 • Victoria

  Hey Jim,
  elsker din blog!
  Tak til dækning af verden af ​​lys, så grundigt.
  også looooove de gratis ting.

 • Michelle Ramsay

  Tak for at køre blog og viser os alle de nye redskaber og info. Ligner en fantastisk bog og jeg bliver nødt til at få det endnu, hvis jeg ikke vinder ...

 • http://www.zerolmzero.be zerolmzero

  Snart vil jeg rejse med en brugerdefineret flightcase.
  FOH Indhold: bøger. Omhyggelig afhængighed garanteret!

 • Abrowne

  Woo! Jeg var bare at sidde ned for at begynde på en grund i dag. En bog som denne ville være mest nyttigt.

 • Andrew Girling

  Altid en fornøjelig og informativ læsning! Thanks Jim!

 • David O Smith

  Tak for at holde os informeret. Det er dejligt at se, hvad der foregår rundt omkring i verden.

 • Andre Marquis

  Altid på udkig efter flere værktøjer til at hjælpe mig ud. Og det ser ud som et must at få ...

 • http://theatretechgeek.wordpress.com Stephen Dean

  Fantastisk bog for en stor softwarepakke

 • http://www.blackoutgo.com Patrick Rasmussen

  Ser frem til at dekonstruere dette komplot engang snart.

 • Kate

  Jeg vil altid gerne lære nye tips og tricks, og læse din blog!

 • Sandi Bohle

  Ser frem til denne bog. Det ville være et stort aktiv for mine elever at bruge. Elsk din blog.

 • Sami Rautaneva

  Disse websteder er stor læsning! Og jeg synes, bogen er også.

 • Mary

  Jeg kunne virkelig bruge denne bog!

 • http://jamisonkissh.com Jamison Kissh

  I betragtning af jeg er midt i at lære VectorWorks ville jeg sætte stor pris på dette!
  Åh, og selvfølgelig velkommen hjem!

 • Nathaniel

  Jeg ville også finde det meget nyttigt.

 • jim Galvin

  Jeg har den software for et år nu, men jeg har kun kradset i overfladen af, hvad det kan gøre. Jeg tror, ​​denne bog ville være en stor hjælp. Jim: at holde de stillinger og tweets på vej, jeg læser dem hver dag.

 • Neil koivu

  Lang tid læser, første gang commentor. Elsker din blog og en stor fan af VW som en underlig lysdesign studerende ved Wayne State (ud af teatret dept, men har ikke gjort matematik og naturvidenskab for at få den grad) Jeg elsker bare tanken om gratis ting, der fortsætter med at hjælpe mig med at lære (5yrs af college er dyrt!)

 • Matthew Carney

  Ligner sådan en stor ressource, vil helt sikkert bruge denne ofte.

 • http://Www.andrewfgriffin.com Andrew Griffin

  Jeg har altid ønsket at lære den måde, Greg gør hans udarbejdelse. Jeg har været til to seminarer af hans og har ønsket at købe denne bog. Jeg er også helt selvlært i CAD, så det ville være et fantastisk værktøj. Men mellem planlægger et bryllup og er en lysdesigner på fuld tid, har ikke været i stand til at købe det.

 • http://twitter.com/2henchmen 2Henchmen

  Hey, jeg har en grund til at udarbejde i en uge eller deromkring og jeg planer om at prøve noget udover Wyg (for en gangs skyld). Skam også, da R12 ikke vil fungere med Windows 7. Nå ja, indtil jeg har råd til den nye udgivelse, vil VW2010 blive mit program. Sure ville være dejligt at få en flot i dybden med at planlægge fra en anden kilde.

  Rocke løs på.

 • Ryan Wilkinson

  Det ligner en fantastisk bog af uvurderlige oplysninger!

 • http://twitter.com/lekogirl Daphne Mir

  Hi Jim! Jeg har hørt fantastiske ting om denne bog, og ville elske det. Jeg kunne ikke tage VectorWorks i dette halvår på grund af et påkrævet genetik klasse, så dette vil helt sikkert inspirere mig til at holde op på min udarbejdelse færdigheder og studere plotte uafhængigt.

 • http://www.d.umn.edu/ ~ rugow001 Alex Rugowski

  Jeg vil gerne ind på denne Jim! Håber alt er vel!

Få endnu flere Jim On Light

Oversæt:

Denne uges Top 5 indlæg

Søg efter kategori

Søg efter Månedligt arkiv

Mest populære Tags